Boc: PDL nu va încheia alianţe la nivel naţional pentru locale

PDL nu va încheia la nivel naţional niciun fel de alianţă pentru locale, dar organizaţiile judeţene pot decide să încheie alianţe pe plan local, sub denumirea "Mişcarea Populară", cu sigla inima, a declarat, duminică, după şedinţa Colegiului Director, preşedintele PDL, Emil Boc.

358 afișări
Imaginea articolului Boc: PDL nu va încheia alianţe la nivel naţional pentru locale

Boc: PDL nu va încheia alianţe la nivel naţional pentru locale (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Emil Boc a precizat că decizia Colegiului Director este ca PDL să nu încheie la nivel naţional niciun fel de alianţe pentru alegerile locale, dar va lăsa la latitudinea organizaţiilor judeţene ale partidului să decidă dacă vor încheia, pentru maximizarea rezulatelor, alianţe judeţene cu alte formaţiuni politice.

El a spus că dacă organizaţiile judeţene vor decide să încheie alianţe pe plan local, acestea se vor face sub denumirea "Mişcare Populară", cu sigla inima.

Întrebat de ce s-a renunţat la Mişcarea Populară la nivel naţional, Boc a spus că alegerile sunt locale şi este firesc să se lase la latitudinea organizaţiilor să încheie alianţe la nivel local.

El a mai spus că alianţe electorale au fost şi până acum, şi a exemplificat cu sitaţia din 2004, când el a candidat la Cluj sub sigla Alianţei DA.

Boc a spus că alianţele consituite la nivel local sub denumirea "Mişcarea Populară" vor avea culoarea electorală verde.

Întrebat dacă Mişcarea Populară este un obiectiv pentru după alegerile locale, Boc a răspuns că întotdeauna cea mai importantă bătălie este cea care urmează.

Liderii PDL s-au reunit, duminică, la Parlament, în şedinţa Colegiului Director al PDL pentru a discuta despre strategia partidului în alegeri.

Şedinţa a durat mai mult de trei ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici