Boc: PDL susţine revizuirea Constituţiei pentru ratificarea acordului fiscal şi Parlament unicameral

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat miercuri că formaţiunea sa susţine aderarea României la acordul fiscal, revizuirea Constituţiei pentru ratificarea acestuia şi pentru instituirea Parlamentului unicameral cu 300 de parlamentari, iar data referendumului să fie stabilită în acord cu opoziţia.

184 afișări
Imaginea articolului Boc: PDL susţine revizuirea Constituţiei pentru ratificarea acordului fiscal şi Parlament unicameral

Emil Boc (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"PDL susţine acordul fiscal, iar România să adere şi să semneze acest acord. PDL susţine revizuirea Constituţiei pentru ratificarea acordului fiscal. PDL susţine ca, odată cu revizuirea Constituţiei în vederea ratificării acordului, să se pună şi trecerea la Parlament unicameral cu 300 de parlamentari", a spus Boc.

El a mai arătat că data referendumului poate fi stabilită de comun acord cu opoziţia, astfel încât cele două probleme fundamemntale pentru România - acordul fiscal şi Parlament unicameral - să devină realităţi în 2012.

Premierul Emil Boc a făcut declaraţiile în acest sens la finalul întâlnirii de la Palatul Cotroceni între preşedintele Traian Băsescu şi reprezentanţii puterii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici