Boc: PDL va desemna luni conducere interimară la organizaţia din Caraş-Severin. Indiferent de persoanele care pleacă, partidul are continuitate şi va merge mai departe

Biroul Permanent Naţional al PDL va desemna, luni, o conducere interimară a filialei din Caraş-Severin, a declarat, vineri, Emil Boc, care a susţinut că PDL va merge mai departe şi va avea continuitate, el spunând că a existat continuitate chiar şi după plecarea fondatorului partidului, Petre Roman.

332 afișări
Imaginea articolului Boc: PDL va desemna luni conducere interimară la organizaţia din Caraş-Severin. Indiferent de persoanele care pleacă, partidul are continuitate şi va merge mai departe

Emil Boc (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

El a declarat, la Reşiţa, în urma întâlnirii cu primarii PDL din Caraş-Severin, că luni va fi desemnată conducerea interimară a filialei PDL, pentru continuitate politică şi pentru pregătirea alegerilor locale.

Boc a afirmat că, indiferent de persoanele care pleacă din PDL, partidul are continuitate şi va merge mai departe.

Boc a reamintit că PDL s-a mai confruntat cu situaţii în care lideri importanţi ai partidului au părăsit formaţiunea, enumerându-i pe Bogdan Niculescu Duvăz şi Alexandru Sasu. El a spus că partidul a avut continuitate şi "resortul intern să continue" chiar şi după plecarea fondatorului său, Petre Roman.

Liderul PDL a spus că nu va mai comenta decizia lui Sorin Frunzăverde de a pleca din PDL, afirmând că a făcut deja acest lucru. El s-a lansat însă în noi critici la adresa PNL, spunând că singurul partid "care a avut forţa şi curajul să promoveze măsurile de dreapta a fost PDL".

"PNL nici măcar o dată nu a catadicsit să le susţină", a spus Emil Boc.

Emil Boc a mers, vineri, la Reşiţa, alături de Ioan Oltean, pentru a evalua situaţia filialei, în contextul trecerii lui Sorin Frunzăverde la PNL.

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a anunţat că va candida ca membru PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea USL.

Sorin Frunzăverde era liderul organizaţiei Caraş-Severin a PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici