Boc: PDL va încheia un protocol de colaborare la locale cu UNPR

PDL a decis să încheie un protocol de colaborare cu UNPR, a declarat, duminică, preşedintele PDL Emil Boc, arătând că cele două formaţiuni se vor susţine reciproc în alegrerile locale şi că această decizie a fost luată ca urmare a relaţiei privilegiate dintre cele două partide.

427 afișări
Imaginea articolului Boc: PDL va încheia un protocol de colaborare la locale cu UNPR

Boc: PDL va încheia un protocol de colaborare la locale cu UNPR (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

"PDL a decis, având în vedere relaţiile privilegitate, să încheie un protocol de colaborare, de susţinere, nu alianţă electorală, cu UNPR, fiind mandatată conducerea partidului să finalizeze acest protocol, ca urmare a relaţiei privilegiate pe care o avem în actul de guvernare împreună cu partenerii de la UNPR", a precizat Boc.

El a mai spus că acest protocol cu UNPR este de susţinere reciprocă la alegerile locale.

Liderii PDL s-au reunit, duminică, la Parlament, în şedinţa Colegiului Director al PDL pentru a discuta despre strategia partidului în alegeri.

Şedinţa a durat mai mult de trei ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici