Boc: Politicienii să promoveze politici care unesc, nu care dezbină românii

Politicienii au datoria să promoveze politicile naţionale mari care unesc şi nu care dezbină românii, aşa cum imnul naţional uneşte ca simbol toate persoanele, indiferent din ce partid provin acestea, a afirmat, miercuri, premierul Emil Boc, prezent la ceremonia dedicată Zilei Imnului Naţional.

24 afișări
Imaginea articolului Boc: Politicienii să promoveze politici care unesc, nu care dezbină românii

Boc: Politicienii să promoveze politici care unesc, nu care dezbină românii (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Imnul naţional, ca simbol, ne uneşte indiferent din ce partid suntem şi ce religie suntem. Este datoria tuturor politicienilor ca, la fel ca şi simbolul naţional al imnului, să promoveze acele politici mari naţionale care unesc şi nu dezbină românii", a spus Boc în discursul susţinut la ceremonie.

Ziua Imnului Naţional al României este sărbătorită în ţară prin ceremonii publice de intonare a imnului naţional şi de înălţare a drapelului.

La finalul ceremoniei, un bărbat recomandându-se ca fiind din Germania, îmbrăcat într-un costum alb şi cu o cravată confecţionată din tricolor, s-a apropiat de primul-ministru cu un ziar în care se afla fotografia premierului şi i-a cerut un autograf.

El a arătat că mai are un calendar cu preşedintele Traian Băsescu şi un alt ziar cu fotografia ministrului Elena Udrea, pentru care urmărea să obţină tot un autograf.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici