Boc: Prima şedinţă a noului Guvern, marţi, în jurul orei 14.00

Prima şedinţă a noului Guvern va avea loc, marţi, în jurul orei 14.00, a anunţat, luni seară, premierul Emil Boc, după şedinţa Parlamentului dedicată învestirii Executivului.

31 afișări
Imaginea articolului Boc: Prima şedinţă a noului Guvern, marţi, în jurul orei 14.00

Boc: Prima şedinţă a noului Guvern, marţi, în jurul orei 14.00 (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt onorat de votul pe care l-am primit, împreună cu echipa mea, din partea Parlamentului. Este un vot care ne responsabilizează. Ştim ce povară apasă pe umerii noştri, dar ştiu că am încredere în echipa pe care o am alături de mine şi care va da stablitate ţării", a precizat Boc.

El a spus că noul Executiv va rezolva problemele cu care se confruntă cetăţenii, în condiţiile în care le va transmite acestora care este realitatea "exactă".

"Vom rezolva problemele cu care oamenii se confruntă, în primul rând spunându-le tuturor care este realitatea exactă şi luând după aceea cele mai bune măsuri pentru a aduce România ca stat membru cu drepturi depline în Uniunea Europeană, prosper şi găsind cele mai bune soluţii pentru a face faţă crizei economice din România", a menţionat Boc.

El a adăugat echipa guvernamentală nou constituită nu-i va dezamăgi pe români, constituindu-se în garantul faptului că România poate fi un stat stabil într-o perioadă de criză.

Boc a precizat că echipa guvernamentală va depune jurământul în faţa şefului statului la ora 20.30.

El a adăugat că marţi va avea loc prima şedinţă de Guvern, după ce vor fi instalaţi miniştrii.

Potrivit unor surse ministeriale, premierul Emil Boc i-a convocat pe miniştri, marţi dimineaţa, la Palatul Victoria, pentru o discuţie informală înaintea primei şedinţe de Guvern a noului Cabinet.

Citeşte şi

Cabinetul Boc a primit votul de învestitură

Textul integral al Programului de Guvernare 2009 – 2012

Guvernul îşi propune atingerea ţintei de 45% din salariul mediu brut pentru punctul de pensie

Tăriceanu către Boc: Ori sunteţi neinformat, ori sunteţi dezinformat, ori nu vă pricepeţi

Boc: Vom suspenda pentru un an drepturile demnitarilor din CA-urile societăţilor de stat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici