Boc: Promisiunile din campanie vor fi respectate atât cât economia va permite

Toate promisiunile asumate în timpul campaniei electorale vor fi respectate atât cât economia va permite, a declarat, luni, premierul Emil Boc.

24 afișări
Imaginea articolului Boc: Promisiunile din campanie vor fi respectate atât cât economia va permite

Boc: Promisiunile din campanie vor fi respectate atât cât economia va permite (Imagine: Mediafax Foto)

Prezent la lansarea raportului de analiză, sinteză şi progonoză al Societăţii Academice Române "România 2009, criza economică şi statul de drept', premierul a răspuns astfel unei întrebări privind nivelul la care Executivul va respecta angajamentele asumate în timpul campaniei electorale.

Aceeaşi idee a fost susţinută, vineri, şi de ministrul Finanţelor, Gheorghe Pogea, la dezbaterea proiectului de buget pentru anul 2009 în Comisiile pentru buget ale Parlamentului, care a arătat că promisiunile politice sunt valabile numai dacă economia poate să le susţină.

El a arătat că, personal, a "coborât cu picioarele în ligheanu cu apă rece" şi că ceea ce s-a promis în campania electorală se baza pe o anumită realitate economică, realitate care astăzi nu mai există.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici