Boc şi Blaga despre propriile candidaturi la şefia PDL: Toate la timpul lor

Preşedintele PDL, Emil Boc, şi secretarul general al PDL, Vasile Blaga, întrebaţi de ziarişti despre propriile candidaturi la şefia partidului, au dat acelaşi răspuns: "Toate la timpul lor".

37 afișări
Imaginea articolului Boc şi Blaga despre propriile candidaturi la şefia PDL: Toate la timpul lor

Boc şi Blaga despre propriile candidaturi la şefia PDL: "Toate la timpul lor" (Imagine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

"Toate la timpul lor. Cel mai important acum este să trecem de moţiunea de cenzură", a spus Blaga, înaintea şedinţei BPN al PDL.

Întrebat despre candidatura lui Emil Boc, Blaga a răspuns: "Nu pot să spun nimic despre candidatura nimănui".

La rândul său, întrebat despre candidatura sa la preşedinţia PDL, Emil Boc a spus: "Toate la timpul lor".

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, anunţă că duminică seară a semnat pentru susţinerea candidaturii lui Emil Boc pentru un nou mandat de preşedinte al PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici