Boc: Vasile Blaga să facă opoziţie la USL, şi nu la propriul partid

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc i-a cerut actualului lider al formaţiunii, Vasile Blaga, să facă opoziţie la USL, nu la propriul partid, considerând că atacurile acestuia la adresa foştilor preşedinţi "dezbină în loc să unească".

880 afișări
Imaginea articolului Boc: Vasile Blaga să facă opoziţie la USL, şi nu la propriul partid

Boc: Vasile Blaga să facă opoziţie la USL, şi nu la propriul partid

Emil Boc a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că Vasile Blaga "greşeşte fundamental" dacă apreciază că îi creşte simpatia în PDL atacându-l pe preşedintele Traian Băsescu.

"Preşedintele PDL, Vasile Blaga, să facă opoziţie la USL şi nu la propriul partid. Atacurile la adresa foştilor preşedinţi fac rău partidului şi dezbină în loc să unească. Domnul Blaga greşeşte fundamental dacă apreciază că îi creşte simpatia în PDL dacă îl atacă pe preşedintele Traian Băsescu", a spus Boc.

El a afirmat că PDL, ca partid care a dat preşedintele României şi a guvernat ţara,"trebuie să se definească prin maturitate şi opoziţie de fier la adresa puterii, şi nu prin atacuri la guvernarea propriului partid şi a fostului preşedinte Băsescu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici