Udrea: Domnul Blaga să spună cu nume şi prenume cine face presiuni în partid

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, luni, că "este exclus să existe vreun fel de presiune din partea sa" faţă de democrat-liberali pentru a fi susţinută la şefia PDL, ea respingând acuzaţiile lui Vasile Blaga şi arătând că se gândeşte dacă nu cumva cei care le formulează acţionează aşa.

285 afișări
Imaginea articolului Udrea: Domnul Blaga să spună cu nume şi prenume cine face presiuni în partid

Udrea: Domnul Blaga să spună cu nume şi prenume cine face presiuni în partid (Imagine: Silviu Matei - MediafaxFoto)

Udrea a fost întrebată cum comentează faptul că Vasile Blaga spunea că există oameni din partea Elenei Udrea care fac presiuni în partid, după ce aceasta şi-a anunţat înscrierea pentru şefia PDL.

"Dacă există o singură persoană care poate să spună că cineva, eu, altcineva a făcut vreo presiune legată de alegerile din partid, să vină să spună. Sau domnul Blaga să vină să spună cu nume şi prenume. Nu este modul meu de a face politică, nu este modul meu de a mă comporta, nu de azi de ieri, de opt ani de zile şi dintotdeauna de când sunt eu. Tipul acesta de acuzaţii mă face să mă gândesc dacă nu cumva aşa acţionează şi aşa se comportă cei care le formulează. Deci, este exclus să existe vreun fel de presiune din partea mea", a precizat Elena Udrea.

Ea a arătat că, dimpotrivă, le-a propus colegilor săi din partid "un alt comportament politic, unul bazat pe deschidere, pe încredere, pe comunicare".

Elena Udrea a arătat că acuzaţiile trebuie să fie însoţite de nume şi prenume ca să aibă un minim de credibilitate şi "să nu pară o strategie prin care se aruncă cu noroi în timpul campaniei interne".

Udrea a fost întrebată şi despre criticile lui Vasile Blaga privind limbajul politic folosit de ea.

"Cred, cu tot respectul pentru domnul Vasile Blaga, că se uită prea mult la Antena 3 şi îl crede prea mult pe domnul Voiculescu. Dacă cumva un limbaj politic care seamănă cu al celor care fac parte din generaţia de 40 de ani nu cred că este rău. Altfel, limbajul meu în mod categoric nu sună deloc la fel în ultimii opt ani de zile cu al vreunui reprezentant al PSD", a precizat Udrea.

Ea a arătat, referitor la apelul lui Vasile Blaga privind internalizarea certurilor din partid, că această campanie trebuie să fie una din care PDL să crească, iar democrat-liberalii nu trebuie să se certe şi să se acuze unii pe alţii.

"S-a ridicat tensiunea în campanie, este clar. Cred că ar trebui să ne calmăm cu toţii şi să ducem campania în interior, mesajul pentru electorat trebuie să fie nu cel de atac la candidaţi şi cred că trebuie să fie un mesaj în care să atragem oameni lângă noi", a mai spus Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici