Bode, despre ideea comasării alegerilor: În partid vom discuta serios despre această propunere

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, spune că propunerea comasării alegerilor va fi discutată „serios” în interiorul partidului. El precizează că nu au fost discuţii despre un candidat comun PNL-PSD la alegerile prezidenţiale.

74 afișări
Imaginea articolului Bode, despre ideea comasării alegerilor: În partid vom discuta serios despre această propunere

Bode, despre ideea comasării alegerilor: În partid vom discuta serios despre această propunere

„Evident că trebuie să ne uităm cum va arăta întreg anul electoral şi noi, astăzi, pentru prima dată, în partid vom discuta serios despre această propunere, care într-adevăr a venit în coaliţie”, spune Lucian Bode.

El precizează că nu au fost discuţii despre un candidat comun PNL-PSD la alegerile prezidenţiale.

„Nu, este prea mult, nici nu s-a discutat despre asta. Deocamdată să lămurim dacă vor fi sau nu alegeri comasate”, încheie Bode.

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, spunea joi că nu este o problemă urgentă a românilor comasarea alegerilor din acest an, variantă susţinută în ultima perioadă de lideri PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bode,
comasare,
alegeri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici