Bodu: Îmi voi face campania arătând ce nu a făcut Marian Vanghelie în Sectorul 5

Democrat-liberalul Sebastian Bodu şi-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 5 în prezenţa ziariştilor, în faţa casei sale de pe strada Nedeea, din Sectorul 5, unde locuieşte din 2001, dorind să arate starea jalnică a zonei prin exemplul străzii neasfaltate de mai bine de un an de zile.

27 afișări
Imaginea articolului Bodu: Îmi voi face campania arătând ce nu a făcut Marian Vanghelie în Sectorul 5

Bodu: Îmi voi face campania arătând ce nu a făcut Marian Vanghelie în Sectorul 5 (Imagine: Mediafax Foto)

"Bine aţi venit la mine pe stradă. Dacă nu ştiaţi, suntem în Bucureşti", şi-a început Sebastian Bodu discursul în faţa ziariştilor, explicând că a dorit să se lanseze în cursa pentru Primăria Sectorului 5 pe o stradă neasfaltată de un an de zile, în care, de fiecare dată când plouă, locuitorii din zonă rămân cu autoturismele blocate în noroi.

Bodu a pus o pereche de cizme de cauciuc lângă poartă şi s-a plâns că o primă pereche este plină de noroi de la încercările nenumărate de a ieşi sau a intra pe stradă, şi nu o mai poate folosi. "Am avut şi o pereche de adidaşi pe care i-am stricat pe strada asta", a mai spus el, relatând că de multe ori şi-a pus pungi în picioare, prinse cu elastic, pentru a nu-şi murdări încălţămintea.

"Uneori îmi venea să ies, să mă duc peste el (Marian Vanghelie - n.r.) şi să urlu, să fac ceva", a afirmat Bodu.

Candidatul PDL la Primăria Sectorului 5 a mai spus că "nu va fi o campanie uşoară în competiţie cu Marian Vanghelie", dar a precizat că nu doreşte să se "coboare" la nivelul lui, pentru că se consideră "o persoană vorbăreaţă", dar nu este "nesimţit".

Referindu-se la şansele pe care le are de a câştiga Primăria Sectorului 5, Bodu a precizat că nu doreşte să fie "arogant", dar i-ar plăcea ca locuitorii Sectorului 5 să îl voteze dacă îşi doresc "un alt gen de primar", pentru că multora dintre locuitorii acestui sector le este ruşine să spună unde locuiesc.

Sebastian Bodu şi-a prezentat şi priorităţile şi strategia de campanie pentru câştigarea Primăriei Sectorului 5, precizând că modelul de succes în administraţia locală este Liviu Negoiţă şi că va încerca să facă Sectorul 5 "să arate ca Sectorul 3".

El a arătat că în primul rând se va prezenta în faţa locuitorilor pentru a le spune ce nu a făcut Marian Vanghelie în mandatul său, dar şi ce se poate face, fără eforturi, pentru ca Sectorul 5 să arate exact ca Sectorul 3, unde, "dacă intri parcă ai trecut zidul Berlinului".

"În niciun caz nu îl voi face pe Vanghelie nici prost, aşa cum l-a făcut Iliescu, nici semianalfabet, cum l-a făcut Ponta, nici infractor, cum l-a făcut Năstase. Este treaba lor la partid să îşi scoată ochii între ei. Eu vreau să arăt doar ce nu a făcut Vanghelie şi ce ar fi putut face dacă avea bun simţ. Atât", a declarat Sebastian Bodu.

Alte proiecte ale lui Sebastian Bodu sunt "construirea de mall-uri, supermarketuri, de utilităţi în toate zonele sectorului", dar şi "aducerea Primăriei Sectorului 5 în centrul sectorului". El a spus că nu va continua proiectul lui Marian Vanghelie de vopsire a faţadei blocurilor, pentru că "a trecut vreme în care cu trei blocuri vopsite câştigai electoratul".

Bodu a spus că s-a născut în Constanţa, în Bucureşti s-a mutat din 1996, iar în anul 2001 şi-a cumpărat casă în Capitală. El a promis că nu îşi va schimba locuinţa în momentul în care va câştiga Primăria Sectorului 5, aşa cum a făcut primarul în funcţie, Marian Vanghelie, care, deşi este din Ferentari, după ce a devenit primar s-a mutat în Cotroceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici