Bogdan Boza a demisionat din PDL

Fostul contracandidat al Elenei Băsescu la funcţia de secretar general al OT PDL, Bogdan Boza, a demsionat, luni, din PDL, el urmând să candideze la funcţia de primar al Sectorului 1, împotriva lui Răzvan Murgeanu, posibil candidat la acest post.

55 afișări
Imaginea articolului Bogdan Boza a demisionat din PDL

Bogdan Boza a demisionat din PDL

Bogdan Boza şi-a înaintat demisia în alb la grupul PDL de la Camera Deputaţilor, el ajungând la Parlament după încheierea şedinţei Colegiului Director al PDL.

"Pe documentul înaintat PDL scria doar titulatura, data şi semnătura. Îi las pe domnii Emil Boc şi Răzvan Murgeanu să compleze motivele demisiei", a spus Boza.

"Hârtia demisiei mele era pătată şi mototolită, exact ca imaginea PDL din ultima vreme", a completat el.

Boza a anunţat că va candida ca independent la funcţia de primar al Sectorului 1, împotriva lui Răzvan Murgeanu, care va fi, cel mai probabil, candidatul PDL.

El a mai arătat că nu se va înscrie într-un alt partid, dar va accepta sprijinul altor forţe politice. Boza a susţinut că ar putea avea discuţii cu partidele interesate să propună candidaţi competenţi.

Bogdan Boza, contracandidat al Elenei Băsescu la alegerile din 24 februarie pentru funcţia de secretar general al OT PDL, a fost exclus, marţea trecută, din organizaţia PDL Sector 1, pentru "atingeri grave" ale imaginii partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici