Bogdan Ciucă şi Vasile Nistor, lideri ai grupurilor parlamentare PC de la Cameră, respectiv Senat

Biroul Politic al PC a stabilit, joi, că Vasile Nistor şi Bogdan Ciucă să fie liderii grupurilor parlamentare ale partidului la Senat şi respectiv Camera Deputaţilor.

228 afișări
Imaginea articolului Bogdan Ciucă şi Vasile Nistor, lideri ai grupurilor parlamentare PC de la Cameră, respectiv Senat

Daniel Constantin (Imagine: Alexandru Mihaescu/Mediafax Foto)

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a făcut această precizare după şedinţă, arătând că a fost făcută şi o analiză a rezultatelor la alegerile parlamentare.

"Noi ne-am propus să obţinem 21 de mandate şi am obţinut 21. Am stabilit liderii de grup, la Senat va fi Vasile Nistor, iar la Camera Deputaţilor Bogdan Ciucă", a spus Daniel Constantin.

El a precizat că la şedinţă nu a fost un subiect de discuţie intrarea UDMR la guvernare, arătând că trebuie aşteptat întâi să fie încredinţat mandatul de premier lui Victor Ponta.

"Noi nu avem deocamdată un mandat încredinţat domnului Victor Ponta, nu există niciun fel de discuţie dacă UDMR va participa sau nu va participa la guvernare. (...) La momentul acesta discuţiile cu UDMR au vizat colaborarea parlamentară, structurile de la nivelul Parlamentului care revin fiecăruia în parte", a mai spus Constantin. 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici