Bogdan Olteanu este liber. Curtea de Apel Bucureşti i-a suspendat pedeapsa

Fostul viceguvernator Bogdan Olteanu este liber, după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis, joi, suspendarea pedepsei. Decizia este definitivă.

2056 afișări
Imaginea articolului Bogdan Olteanu este liber. Curtea de Apel Bucureşti i-a suspendat pedeapsa

Bogdan Olteanu este liber. Curtea de Apel Bucureşti i-a suspendat pedeapsa

Curtea de Apel Bucureşti a respins, joi, ca nefondată, contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva încheierii de şedinţă din data de 8 iulie 2022 pronunţată de Tribunalul Bucureşti. Atunci instanţa a decis care a decis admiterea în principiu a cererii de revizuire formulată de Bogdan Olteanu şi a dispus suspendarea executării hotărârii de condamnare.

Astfel, după decizia Curţii de Apel, de joi, fostul guvernator Bogdan Olteanu a fost eliberat.

Bogdan Olteanu a fost condamnat, în 2020, la 5 ani închisoare pentru trafic de influenţă.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici