Bogdan Rodeanu, către George Simion: Mergeţi şi spuneţi oamenilor că i-aţi minţit!

Copreşedintele AUR, George Simion, i-a minţit pe oameni când le-a spus că proiectul privind introducerea certificatului verde la locul de muncă va fi votat marţi, afirmă vicepreşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, Bogdan Rodeanu.

38919 afișări
Imaginea articolului Bogdan Rodeanu, către George Simion: Mergeţi şi spuneţi oamenilor că i-aţi minţit!

George Simion

„Mă văd nevoit să combat cumva această sarabandă. Nu este o sarabandă a declaraţiilor, ci o serabandă a minciunilor. Cea mai mare minciună pe ziua de azi este cea că va intra la vot certificatul verde”, spune în plenul Camerei Deputaţilor vicepreşedintele Comisiei de Apărare, Bogdan Rodeanu (USR).

El precizează că proiectul există pe ordinea de zi, dar nu are raport din partea comisiilor de specialitate.

„Colegii din comisiile de sănătate încă nu au livrat Parlamentului un raport cu amerndamente pentru această formă. Dacă vreţi să spuneţi adevărul, mergeţi şi spuneţi oamenilor că i-aţi minţit, că acest proiect privind certificatul verde nu intră azi la vot. Sunteţi parlamentar şi ar trebui să cunoaşteţi procedura parlamentară. Aveţi colegi în comisia de sănătate care ştiu exact când se convoacă şedinţa comisiei, care sunt asmendamentele şi care sunt discuţiile acolo”, conchide Rodeanu.

Copreşedintele AUR George Simion a organizat un protest, susţinând că deputaţilor vor să voteze marţi proiectul de lege privind introducerea certificatului verde la locul de muncă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici