Boloş: Nicio decizie fără consultare / Perspective pe tema pachetului de măsuri pentru redresarea deficitului

Marcel Boloş anunţă, după o discuţie cu Camera de Comerţ Americană, perspective pe tema pachetului de măsuri pentru redresarea deficitului şi pentru digitalizarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

345 afișări
Imaginea articolului Boloş: Nicio decizie fără consultare / Perspective pe tema pachetului de măsuri pentru redresarea deficitului

Boloş anunţă perspective pe tema pachetului de măsuri pentru redresarea deficitului

„Nicio decizie fără consultare. Ministerul Finanţelor îşi continuă rolul de integrator al propunerilor fiscal-bugetare ce vor fi cuprinse în pachetul pe care coaliţia de guvernare îl vrea pentru a ajunge la o consolidare echilibrată a bugetului de stat. În tot acest proces am fost cât se poate de ferm: nu trebuie luată nicio măsură fără să implicăm şi să ascultăm vocile cetăţenilor şi să desfăşurăm consultări cuprinzătoare. În fiecare zi alocăm timp acestor consultări. Acest proces implică diferite părţi interesate din societatea noastră, inclusiv reprezentanţi ai mediului de afaceri, organizaţii non-guvernamentale, sindicate, experţi în economie şi finanţe”, a scris Marcel Boloş pe Facebook.

Ministrul a avut miercuri o discuţie cu AmCham Romania (Camera de Comerţ Americană), care a oferit „perspective valoroase pe tema pachetului de măsuri pentru redresarea deficitului” şi pentru digitalizarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

„Discuţii asemănătoare am mai avut zilele trecute cu RoAlimenta, Romanian Business Leaders, Asociaţia Patronala a Industriei de Software si Servicii sau Asociaţia Naţională pentru Băuturi Răcoritoare. Şi acestea sunt doar câteva exemple. Măsurile pot avea un impact semnificativ asupra societăţii, asupra economiei şi asupra mediului de afaceri. Tocmai de aceea, trebuie să luăm în considerare toate perspectivele şi să luăm decizii înţelepte, echitabile şi bine fundamentate. Vă mai asigur că orice act normativ care va avea semnatura instituţiei noastre va respecta trasparent toate etapele de elaborare, avizare şi aprobare”, a adăugat Boloş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici