Boris Johnson, infectat cu noul coronavirus, se simte bine şi a coordonat o şedinţă de guvern

  • Premierul britanic, infectat cu noul coronavirus, se simte bine
  • Acesta a coordonat o şedinţă de Guvern din autoizolare
392 afișări
Imaginea articolului Boris Johnson, infectat cu noul coronavirus, se simte bine şi a coordonat o şedinţă de guvern

Boris Johnson, infectat cu noul coronavirus, se simte bine şi a coordonat o şedinţă de guvern

Premierul britanic Boris Johnson se simte bine şi a coordonat o şedinţă de guvern din autoizolare, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus, anunţă ministrul britanic de Externe, Dominic Raab.

Premierul Boris Johnson a fost "plin de energie" în cursul şedinţei de guvern desfăşurate luni dimineaţă prin videoconferinţă, a afirmat Dominic Raab, citat de agenţia Reuters.

„Primul-ministru a prezidat şedinţa de la ora 9.15 şi a fost plin de energie şi ne-a oferit conducerea de care avem nevoie, iar noi suntem o echipă de cabinet unită în privinţa trecerii ţării prin această criză", a spus Dominic Raab la conferinţa de presă zilnică a Guvernului.

Întrebat despre propria sănătate, Dominic Raab, care nu are niciun simptom, a spus că se simte grozav". Dominic Raab ar prelua interimar funcţia de prim-ministru dacă premierul Boris Johnson ar fi în incapacitatea de exercitare a atribuţiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici