Botiş a fost la Cotroceni, pentru a discuta cu Băsescu despre Legea salarizării

Ministrul Muncii, Ioan Botiş, a fost, miercuri, la Palatul Cotroceni, pentru o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu pe tema Legii salarizării unitare, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

61 afișări
Imaginea articolului Botiş a fost la Cotroceni, pentru a discuta cu Băsescu despre Legea salarizării

Botiş a fost la Cotroceni, pentru a discuta cu Băsescu despre Legea salarizării (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Conform surselor citate, Botiş a fost la Cotroceni înaintea întâlnirii premierului Emil Boc şi a unor membri ai Cabinetului cu parlamentarii coaliţiei, pe tema Legii salarizării unitare.

La ora transmiterii acestei ştiri, întâlnirea dintre premierului Emil Boc, membri ai Cabinetului, între care Ioan Botiş, şi parlamentarii coaliţiei este în curs de desfăşurare.

Surse guvernamentale au declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că Guvernul analizează în prezent varianta unei majorări pe medie a salariilor în sectorul bugetar de 15%, aplicabilă de la 1 ianuarie 2011, şi acordarea unui sprijin financiar suplimentar persoanelor cu venituri sub 1.000 lei. În privinţa salariului minim, variantele aflate încă în analiza Guvernului se referă la o valoare cuprinsă între 650 lei şi 690 lei, faţă de nivelul actual de 600 lei. Executivul intenţionează să îşi angajeze răspunderea pentru proiectul legii salarizării.

Preşedintele Traian Băsescu a fost invitat să participe la şedinţa de miercuri a Guvernului, de la ora 15.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici