Botoşani - Un candidat PDL la Camera Deputaţilor a murit

Candidatul PDL pentru Camera Deputaţilor în Colegiul numărul 5 din judeţul Botoşani, Ciprian Paul Ionescu, a murit duminică după-amiază, cel mai probabil în urma unui infarct.

82 afișări
Imaginea articolului Botoşani - Un candidat PDL la Camera Deputaţilor a murit

Botoşani - Un candidat PDL la Camera Deputaţilor a murit

Potrivit unor surse din cadrul filialei judeţene PDL Botosani, Ciprian Paul Ionescu a participat la mai multe acţiuni electorale în comuna botoşăneană Curteşti, învecinată municipiului Botoşani, care făcea parte din colegiul în care candida, după care s-a retras la pensiunea la care era cazat, unde a suferit un infarct în urma căruia a murit.

Ciprian Paul Ionescu (53 de ani) locuia în Bucuresti, avea afaceri în domeniul construcţiilor şi era proprietarul unui hotel din Capitală.

Conform surselor citate, Ionescu devenise în această toamnă acţionar al clubului de fotbal FC Botoşani, care evoluează în seria I a ligii secunde.

Ciprian Paul Ionescu candida pentru a doua oară pentru un mandat de deputat în judeţul Botoşani, prima dată candidând în 2004, din partea PRM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici