Boureanu: Vom supraveghea corectitudinea referendumului atât de la sediul PDL, cât şi din secţii

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a declarat, marţi, că democrat-liberalii vor supraveghea pe 29 iulie corectitudinea referendumului atât de la sediul partidului, cât şi din secţiile de votare unde vor avea reprezentaţi.

121 afișări
Imaginea articolului Boureanu: Vom supraveghea corectitudinea referendumului atât de la sediul PDL, cât şi din secţii

Boureanu: Vom supraveghea corectitudinea referendumului atât de la sediul PDL, cât şi din secţii (Imagine: Liviu Adascalitei / MediafaxFoto)

"Vom supraveghea corectitudinea referendumului atât de la sediul partidului, cei care avem atribuţii, în secţiile de vot vom avea oamenii noştri", a precizat Boureanu, într-o conferinţă de presă, răspunzând la o întrebare pe această temă.

El a mai spus că PDL va avea reprezentanţi şi în faţa secţiilor de votare.

"Vom avea oameni în stradă care vor supraveghea transportul de cetăţeni suspect de vot multiplu şi eventualele dări de mită. Vom avea oameni şi în faţa secţiilor de votare care vor număra persoanele care intră la vot, astfel încât în final să putem vedea dacă numărul celor care au intrat la vot este egal cu cel al căror a votat", a precizat Boureanu.

Colegiul Director al PDL a decis, marţi, să îndemne alegătorii să nu participe la vot la referendumul din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici