Braşov: Allen Coliban candidează pentru al doilea mandat de primar, iar Irineu Darău pentru CJ

Actualul primar al Braşovului, Allen Coliban, va candida pentru al doilea mandat, iar senatorul Irineu Darău va candida, la alegerile locale, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov.

445 afișări
Imaginea articolului Braşov: Allen Coliban candidează pentru al doilea mandat de primar, iar Irineu Darău pentru CJ

Braşov: Allen Coliban candidează pentru al doilea mandat de primar, iar Irineu Darău pentru CJ

USR a ales candidaţii pentru alegerile locale din 2024, din judeţul Braşov. În urma votului membrilor, Allen Coliban a fost reales candidat al USR la funcţia de primar al municipiului Braşov, pentru un nou mandat, iar senatorul Irineu Darău a fost ales candidatul USR pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov.

„Continuăm proiectele începute în beneficiul Braşovului. Am cerut votul braşovenilor în 2020 într-un moment pe care l-am descris ca fiind un moment critic, esenţial pentru dezvoltarea oraşului. Pe toate direcţiile de dezvoltare, Braşovul avansează. Avem de trei ori mai multe proiecte decât a avut vechea administraţie, avem finanţări pentru aceste proiecte. Braşovul este pe primele locuri în ceea ce priveşte atragerea de fonduri: avem 1.2 miliarde de lei aprobate prin PNRR şi alte surse nerambursabile. Avem cel mai ambiţios proiect de investiţii în educaţie, avem două creşe şi o gradiniţă finalizate, iar altele sunt în faza de şantier şi de pregătire. Braşovul se dezvoltă într-un ritm accelerat şi sustenabil şi avem motive de mândrie legate de oraşul nostru. Ţin să mulţumesc braşovenilor pentru implicare şi pentru încrederea pe care ne-au acordat-o mie şi echipei”, a declarat Allen Coliban, primarul Braşovului.

„Îmi doresc un judeţ echilibrat, cu mai mulţi poli de dezvoltare şi fără zone uitate. Consiliul Judeţean trebuie să devină un liant între administraţii, indiferent de culoarea politică, să faciliteze proiecte mari şi să atragă susţinere pentru Braşov de la nivel naţional. Vreau ca pe axa local-judeţean-naţional să ne luptăm pentru sănătate, educaţie, infrastructură şi atractivitate pentru business - pentru ceea ce merităm cu toţii, în fiecare comunitate în parte”, a declarat Irineu Darău, senator şi preşedintele USR Braşov.

Pentru municipiile Săcele şi Codlea vor candida Daniela Olariu, jurist şi antreprenor de 15 ani, respectiv Alexandru Săbădaşu, în prezent consilier local.

În oraşul Râşnov, va candida Horia Motrescu, consilier local şi liderul grupului USR din Consiliul Local Râşnov. La alegerile din 2020, Horia Motrescu a obţinut încrederea a 30% dintre râşnoveni.

În comuna Sânpetru, actualul primar Marian Arhire va candida pentru încă un mandat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici