Dăncilă amână votul de încredere din Parlament după 18 septembrie. Aşteaptă decizia CCR

Premierul Viorica Dăncilă a hotărât amânarea votului de încredere din Parlament după data de 18 septembrie, au declarat surse din conducerea PSD pentru MEDIAFAX. Votul era anunţat pentru săptămâna viitoare, însă şeful Executivului aşteaptă decizia CCR.

1595 afișări
Imaginea articolului Dăncilă amână votul de încredere din Parlament după 18 septembrie. Aşteaptă decizia CCR

BREAKING Dăncilă amână votul de încredere din Parlament după 18 septembrie. Aşteaptă decizia CCR

„După 18 septembrie, când e decizia CCR o să ne gândim când mergem în Parlament”, au afirmat surse din partid, pentru MEDIAFAX.

Totodată, Viorica Dăncilă ar vrea să amâne şedinţa Comitetului Executiv al PSD, care era programată pentru marţi.

Liderul PSD a afirmat în nenumprate rânduri că nu îi este teamă să vină în Parlament pentru un vot pe remaniere guvernamentală.

Curtea Constituţională a stabilit ca pe 18 septembrie, ora 10.00, părţile implicate în conflictul juridic între Guvern şi Administraţia Prezidenţială să susţină punctele de vedere. Conflictul a fost sesizat de premierul Viorica Dăncilă după ce Klaus Iohannis a refuzat numirea miniştrilor interimari.

Miercuri, 11 septembrie, părţi implicate în conflict au avut termenul până la care să transmită opiniile în scris.

Viorica Dăncilă a declarat despre sesizarea la CCR în care reclamă un conflict între Guvern şi preşedintele Klaus Iohannis că ar trebui văzut şi ca un mijloc „de a avea nişte reguli pe viitor”.

Taguri:
dăncilă,
ccr,
guvern

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici