Bucureşti. Nicuşor Dan anunţă că Primăria are restanţe la ajutoarele pentru gravide şi nou-născuţi

  • Primarul oraşului Bucureşti, Nicuşor Dan, anunţă că Primăria a plătit o parte din restanţele pentru ajutorul acordat în cazul nou-născuţilor.
  • Totuşi, municipalitatea mai are restanţe atât pentru acest ajutor, cât şi pentru cel acordat femeilor însărcinate.
513 afișări
Imaginea articolului Bucureşti. Nicuşor Dan anunţă că Primăria are restanţe la ajutoarele pentru gravide şi nou-născuţi

Sursa foto: Mediafaxfoto

Primăria Bucureşti are restanţe la ajutoarele pentru gravide şi nou-născuţi.

Zilele trecute, municipalitatea a reuşit să plătească o parte din restanţe şi anunţă că până la finalul anului va fi la zi cu toate plăţile.

„Am plătit zilele trecute ajutorul pentru nou-născuţi, pentru mai multe luni restante. În acest moment, avem restanţe la ajutorul pentru nou-născuţi şi ajutorul pentru femei însărcinate, pe lunile martie, aprilie şi mai. Reuşim să însănătoşim bugetul în ritmul pe care ni-l permit încasările şi până la sfârşitul anului vom fi la zi. Mulţumesc familiilor care beneficiază de aceste plăţi pentru înţelegere şi le asigur că Primăria Capitalei are toată determinarea să aducă la zi plăţile care li se cuvin”, a transmis primarul Nicuşor Dan pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici