Bucureştiul rămâne un teren propice pentru USR/ Partidul îi suflă în ceafă PNL-ului, dar este la mare distanţă de PSD - Sondaj CURS

61% dintre bucureşteni cred că Capitala se îndreptă într-o direcţie proastă. În schimb 34 % cred că se îndreptă într-o direcţie bună. În intenţia de vot PSD este pe primul loc în rândul bucureştenilor urmat de PNL şi USR ce sunt la o diferenţă de doar 2%, potrivit celui mai recent sondaj CURS.

1926 afișări
Imaginea articolului Bucureştiul rămâne un teren propice pentru USR/ Partidul îi suflă în ceafă PNL-ului, dar este la mare distanţă de PSD - Sondaj CURS

Bucureştiul rămâne un teren propice pentru USR/ Partidul îi suflă în ceafă PNL-ului, dar este la amre distanţă de PSD - Sondaj CURS

Cel mai recent sondaj CURS arată că Bucureştiul rămâne un loc bun pentru USR. Partidul ce la nivel naţional este cotat cu o intenţie de vot de 12%, locul patru după PSD, PNL şi AUR, are în Capitală 16% fiind pe trei cu un scor foarte apropiat de PNL ce este pe doi.

PSD conduce în sondaje la nivel naţional, dar şi în Bucureşti. În Capitală are o intenţie de vot de 29%. PNL este pe doi cu 18%. AUR ce la nivel naţional este pe trei şi în unele sondaje chiar pe doi, în Capitală este doar pe locul patru cu 14%.

Partidul Umanist Social LIberal şi Partidul Mişcare Populară sunt singurele ce mai au peste 5%, potrivit sondajului CURS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici