Budăi: Mă bucur că liberalii au ieşit din logica anului 2010, când vedeau doar tăieri de pensii

Mă bucur, totuşi, că au ieşit din logica anului 2010, când vedeau doar tăieri de pensii şi au introdus impozitarea pensiilor, afirmă fostul ministru al Muncii Marius Budăi, ca reacţie la propunerea liberalilor de eliminare a impozitării pensiilor sub 3.000 de lei.

175 afișări
Imaginea articolului Budăi: Mă bucur că liberalii au ieşit din logica anului 2010, când vedeau doar tăieri de pensii

„Înţeleg, din spaţiul public, că PNL propune majorarea pragului de la care să nu fie impozitate pensiile. Personal, mă bucur foarte mult că PNL a înţeles, în sfârşit, ce înseamnă social-democraţia şi că aderă la principiile social-democrate, care au ca pilon principal grija faţă de om şi în această speţă, grija faţă de părinţii şi bunicii noştri”, scrie pe Facebook Marius Budăi.

El spune că atunci când propunea viziunea PSD de majorare a pensiilor, „erau colegi din PNL care îmi cereau demisia”.

„Nu pot uita că erau cât pe ce să nu voteze noua Lege a pensiilor pentru că prevedea majorări, sau nu pot uita că au făcut parte şi chiar au avut prim-ministru în guvernul din 2021, când nu au acordat niciun leu majorare la pensii. Mă bucur, totuşi, că au ieşit din logica anului 2010, când vedeau doar tăieri de pensii şi au introdus impozitarea pensiilor”, încheie Budăi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici