Bufetul care funcţiona la sediul central al PSD când Năstase era preşedinte a fost redeschis

La sediul central al PSD a fost amenajat şi deschis, luni dimineaţă, după cinci ani, într-o încăpere specială, un bufet pentru jurnalişti, unde se vând sandvişuri la 2 lei, sucuri, chipsuri şi cornuleţe, urmând ca, în viitorul apropiat, să se poată distribui, contracost, şi cafea.

Urmărește
20 afișări
Imaginea articolului Bufetul care funcţiona la sediul central al PSD când Năstase era preşedinte a fost redeschis

Bufetul care funcţiona la sediul central al PSD când Năstase era preşedinte a fost redeschis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jurnaliştii care au venit, luni dimineaţă, la sediul central al PSD, au avut surpriza să constate că, după o pauză relativ lungă, de cinci ani, a fost amenajat, lângă sala în care îşi desfăşoară, de obicei, activitatea, un bufet dedicat acestora.

Măsura de a amenaja un bufet aparţine noii conduceri a partidului, fiind luată în condiţiile în care în proximitatea sediului central nu există astfel de puncte de vânzare de sanvişuri sau cafea.

Bufetul va fi deschis între orele 10.00 şi 18.00, existând posibilitatea, pe viitor, ca jurnaliştii să comande, în baza unor meniuri, ciorbă sau chiar friptură.

Până în acest moment, la sediul PSD se putea cumpăra, contra cost, cafea, ceai sau ciocolată caldă, de la un automat aşezat pe hol.

Vechiul bufet de la sediul PSD a fost închis în urmă cu cinci ani, acesta fiind deschis pe vremea când Adrian Năstase era preşedinte al partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici