Buruiană: Să demisioneze Bolcaş, el e de vină pentru eşecul la europarlamentare

Secretarul executiv demisionar al PRM, Daniela Buruiană, apreciază că vicepreşedintele executiv al PRM, Lucian Bolcaş, ar trebui să demisioneze din această funcţie, ea considerând că Bolcaş este responsabil sută la sută pentru eşecul partidului la alegerile europarlamentare.

3 afișări
Imaginea articolului Buruiană: Să demisioneze Bolcaş, el e de vină pentru eşecul la europarlamentare

Buruiană: Să demisioneze Bolcaş, el e de vină pentru eşecul la europarlamentare

"Aştept ca domnul vicepreşedinte executiv Lucian Bolcaş să aibă demnitatea să îşi prezinte demisia, pentru că eşecul îi aparţine suă la sută", a spus deputatul Daniela Buruiană.

Ea îi reproşează lui Bolcaş că "nu s-a implicat în organizatoricul partidului, a întreţinut o atmosferă de învrăjbire între membrii Biroului Permanent şi l-a dezinformat pe preşedintele partidului în nenumărate rânduri".

Pe de altă parte, Buruiană consideră că, probabil, va fi găsit un ţap ispăşitor în persoana sa.

"Mă aştept la represalii în perioada următoare", a adăugat fostul secretar executiv al PRM.

Deputatul PRM Daniela Buruiană şi-a depus, luni, prin intermediul soţului său, demisia din funcţia de secretar executiv al formaţiunii, la biroul de la Senat al liderului PRM Corneliu Vadim Tudor, în document ea apreciind că actuala conducere a PRM este incompetentă, îmbătrânită iresponsabilă.

Prezentăm integral scrisoarea înaintată de Daniela Buruiană liderului PRM.

„Domnule preşedinte Vadim Tudor,

Subsemnata Buruiană-Aprodu Daniela, deputat PRM, vă comunic demisia mea irevocabilă din funcţia de secretar executiv al PRM.

Am luat această hotărâre în urma eşecului zdrobitor al PRM la alegerile pentru Parlamentul European. Prin acest act îmi asum întreaga responsabilitate în locul conducerii centrale a PRM.

Consider că în acest moment, PRM nu mai este o speranţă pentru electoratul român. Acest fapt se datorează conducerii centrale a PRM, care este incompetentă, îmbătrânită şi, mai ales, iresponsabilă”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici