C. V. Tudor averizează PSD că riscă să devină "o marionetă în mâinile diabolicului Băsescu"

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, i-a avertizat, vineri, pe social-democraţi, că PSD riscă să devină „o simplă marionetă în mîinile acestui diabolic Băsescu”, el referindu-se, în acest sens, la participarea şefului statului la lansarea candidaţilor PSD pentru alegerile europarlamentare.

2 afișări
Imaginea articolului C. V. Tudor averizează PSD că riscă să devină "o marionetă în mâinile diabolicului Băsescu"

C. V. Tudor averizează PSD că riscă să devină "o marionetă în mâinile diabolicului Băsescu"

„Atrag atenţia colegilor din PSD că, dacă nu se vor dezmetici la timp, partidul lor îşi va pierde, total, şi identitatea, şi forţa, devenind, dintr-o puternică formaţiune de centru-stînga, o simplă marionetă în mîinile acestui diabolic Băsescu”, a spus el în conferinţa de presă săptămânală.

Liderul PRM susţine că participarea, „chipurile, neaşteptată”, a lui Traian Băsescu la festivitatea de lansare a candidaţilor PSD pentru Parlamentul European a fost „o mascaradă, pusă la cale şi dirijată de Ambasada SUA la Bucureşti, pentru a întări poziţia lui Geoană în propriul partid şi a-l ajuta pe Băsescu să evite un eşec usturător la referendum”.

„Cine este atît de prost încît să creadă că un duşman declarat al PSD-ului, ca Băsescu, este sincer cînd se duce să facă, pe faţă, campanie electorală chiar PSD-ului şi formulei de vot uninominal pe care şi-o atribuie acelaşi PSD”, a întrebat el.

„Şi cine e atît de inconştient să se uite în gura lui Geoană care, în primăvară, vitupera împotriva lui Băsescu, pentru ca acum, în toamnă, să defileze cu el pe aceeaşi scenă, ca şi cum nimic nu s-ar fi întîmplat”, a mai întrebat retoric preşedintele PRM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici