C.V. Tudor: Lui Traian Băsescu îi este o frică paralizantă de mine

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, miercuri, că lui Traian Băsescu îi este "o frică paralizantă" de el şi a adăugat că participă la orice confruntare, cu oricine.

42 afișări
Imaginea articolului C.V. Tudor: Lui Traian Băsescu îi este o frică paralizantă de mine

C.V. Tudor: Lui Traian Băsescu îi este o frică paralizantă de mine (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

"Dacă se doreşte să intrăm în direct la o dezbatere televizată, eu sunt pregătit. Am spus-o şi o repet: unde vrea Băsescu, unde vor ceilalţi să ne întâlnim. Vor pe Kilimanjaro? Merg acolo! Vor pe stadionul Wembley? Prea bine! Vor în Gara de Nord? Sunt pregătit!", a spus CV Tudor, în faţa sediului TVR.

El a spus că Traian Băsescu se teme de el.

"Adevărul este că îi este o frică paralizantă de mine lui Traian Băsescu. Eu sunt cheia problemei aici. El fuge ca dracu de tămâie de mine. El fuge de răspunderea morală şi penală a faptelor sale anti-româneşti şi samavolnice", a acuzat C.V. Tudor.

Dezbaterea care urma să aibă loc, miercuri seară, la TVR, între candidaţii la prezidenţiale a fost anulată, organizatorii anunţând că cinci dintre cei şapte invitaţi au refuzat să se prezinte.

În cursul zilei au fost purtate negocieri între staff-urile de campanie, la care au fost prezenţi şi reprezentanţi ai TVR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici