C.V.Tudor: PRM va vota în favoarea urmăririi penale a lui Şereş, Păcuraru şi Mihăilescu

Parlamentarii PRM vor vota în plenul Senatului în favoarea avizării începerii urmăririi penale a lui Codruţ Sereş (PC), Paul Păcuraru (PNL) şi Şerban Mihăilescu (PSD), a anunţat, vineri, preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.

34 afișări
Imaginea articolului C.V.Tudor: PRM va vota în favoarea urmăririi penale a lui Şereş, Păcuraru şi Mihăilescu

C.V.Tudor: PRM va vota în favoarea urmăririi penale a lui Şereş, Păcuraru şi Mihăilescu (Imagine: Mediafax Foto)

El a spus că a făcut această precizare pentru a evita anumite "speculaţii necinstite", care s-au făcut după votul dat în Camera Deputaţilor în cazurile Năstase şi Mitrea.

Corneliu Vadim Tudor a susţinut că dosarele lui Păcuraru şi Sereş sunt "grave", în cel al senatorului conservator fiind chiar "lucruri de o gravitate ieşită din comun".

"Dacă e adevărat ce spun casetele SRI - sunt mii de ore de înregistare - un caz ca ăsta ar trebui să ducă direct la închisoare", a susţinut senatorul PRM referitor la Codruţ Sereş.

Preşedintele PRM a calificat drept straniu că Sereş, un tânăr de peste treizeci de ani, care are o facultate şi o familie, a fost "atât de naiv să îl manipuleze un mafiot", el precizând că se referă la Stamen Stancev.

"Să îl manipuleze ca pe un muţunache, ca pe un băiat de mingi, să îi dea ordine - să faci aia, uite ce cadouri ţi-am luat, vino la Viena la vila mea -, o mare ruşine pentru Parlamentul României", a spus Vadim Tudor.

În opinia sa, dosarul lui Sereş o să creeze mari probleme Alianţei PSD+PC, care nu va mai putea vorbi despre lupta împotriva corupţiei.

Senatul se va reuni în 25-28 august în sesiune extraordinară pentru cazurile Codruţ Şereş şi Paul Păcuraru.

Dosarul lui Şerban Mihăilescu a fost trimis la Comisia juridică..

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici