C.V.Tudor spune că l-a contactat Oprescu şi că PRM l-ar putea susţine în turul doi

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, că a fost contactat de Sorin Oprescu şi a precizat că PRM l-ar putea susţine pe acesta în turul doi pentru Primăria Capitalei, dacă Oprescu va candida şi dacă se va confrunta cu un candidat de la alt partid decât PRM.

16 afișări
Imaginea articolului C.V.Tudor spune că l-a contactat Oprescu şi că PRM l-ar putea susţine în turul doi

C.V.Tudor spune că l-a contactat Oprescu şi că PRM l-ar putea susţine în turul doi (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă intră în turul doi, probabil că va fi ajutat", a arătat Vadim Tudor, în conferinţa de presă săptămânală, el adăugând că PRM îl va susţine pe Oprescu numai în urma unor negocieri.

Vadim Tudor a mai spus că Sorin Oprescu este serios şi credibil.

Întrebat dacă în partid au existat discuţii privind o eventuală susţinere a lui Sorin Oprescu, în calitate de candidat independent, pentru Primăria Capitalei, Vadim Tudor a răspuns negativ.

"Noi ne susţinem propriul nostru candidat pentru că avem nevoie, chiar din calcul politic elementar, să tragem lista în sus şi să obţinem mai mulţi consilieri, să avem o cât mai bună vizibilitate", a precizat preşedintele PRM, care a adăugat că a fost contactat de Sorin Oprescu cu care a avut şi discuţii al căror subiect a refuzat, însă, să îl divulge.

Pe de altă parte, Vadim Tudor a afirmat că PSD este pe cale să se spargă din cauza luptelor canibale din interiorul acestei formaţiuni politice, el precizând că are această informaţie de la "un foarte cunoscut demnitar din serviciile secrete".

Potrivit lui Vadim, decizia PRM privind candidatul pe care acest partid îl va propune pentru Primăria Capitalei depinde de persoana nominalizată de PSD pentru această funcţie.

Vicepreşedintele PSD Cristian Diaconescu a fost validat, vineri, de Comitetul Executiv, cu unanimitate de voturi, candidat al social-democraţialor la Primăria Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici