C.V.Tudor: Tăriceanu mi-a mulţumit pentru că am fost corect la votul moţiunii

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, că premierul Călin Popescu Tăriceanu i-a mulţumit telefonic pentru faptul că a fost corect cu ocazia votului în Parlament la moţiunea de cenzură depusă de PSD.

1 afișare
Imaginea articolului C.V.Tudor: Tăriceanu mi-a mulţumit pentru că am fost corect la votul moţiunii

C.V.Tudor: Tăriceanu mi-a mulţumit pentru că am fost corect la votul moţiunii

El a spus, într-o conferinţă de presă, că pemierul i-a telefonat la puţin timp după anunţarea rezultatelor votului la moţiune.

"Tăriceanu are stil, după cum se vede, în comparaţie cu Băsescu, care nici măcar acum, după aproape trei ani, nu mi-a dat un telefon pentru a-mi mulţumi că a devenit preşedinte şi cu voturile unor membri şi simpatizanţi ai PRM", a adăugat liderul PRM.

Parlamentul a respins, miercuri, moţiunea de cenzură iniţiată de PSD. Moţiunea de cenzură a fost respinsă, întrucât a întrunit doar 220 de voturi "pentru", iar pentru adoptarea acesteia era necesar să fie exprimate minimum 232 de voturi în favoarea moţiunii.

Parlamentarii PRM s-au abţinut de la vot.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici