C.V.Tudor: Vosganian m-a sunat de două ori să-mi ceară sprijin pentru taxa auto

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a susţinut, vineri, într-o conferinţă de presă, că a fost contactat telefonic de două ori în această săptămână de către ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, care i-a solicitat sprijinul pentru taxa de primă înmatriculare.

1 afișare
Imaginea articolului C.V.Tudor: Vosganian m-a sunat de două ori să-mi ceară sprijin pentru taxa auto

C.V.Tudor: Vosganian m-a sunat de două ori să-mi ceară sprijin pentru taxa auto

Corneliu Vadim Tudor a precizat că i-a spus ministrului Economiei şi Finanţelor că PRM nu poate, în calitate de partid de opoziţie, să sprijine o astfel de taxă.

Preşedintele PRM a mai spus că în cursul zilei de vineri trei reprezentanţi ai PRM - Lucian Bolcaş, Gelil Eserghep şi Petre Popeangă - s-au întâlnit la cabinetul său de la Senat cu Varujan Vosganian pentru a discuta acest subiect.

Totuşi, liderul PRM a precizat că guvernanţii nu vor reuşi să convingă PRM să susţină taxa de primă înmatriculare.

Corneliu Vadim Tudor a anunţat, totodată, că va semna şi va vota o eventuală moţiune simplă a PDL privind taxa auto de primă înmatriculare, dacă această formaţiune politică va reuşi să elaboreze acest document în conformitate cu Constituţia şi Regulamentul Camerei Deputaţilor.

"Dacă PDL va reuşi să elaboreze şi să fundamenteze o moţiune simplă în conformitate cu prevederile constituţionale, dar şi ale Regulamentului Camerei Deputaţilor, semnăm şi votăm cu ambele mâini, nici nu se discută", a spus Vadim Tudor, în conferinţa de presă săptămânală.

Liderul PRM a spus, de asemenea, că partidul său va vota în Parlament împotriva ordonanţei de urgenţă privind taxa auto, "care nu este altceva decât un nou bir pe spinarea românilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici