Călin Popescu Tăriceanu Tăriceanu, reales preşedinte al Senatului

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a fost reales miercuri preşedinte al Senatului, el fiind candidat unic, în condiţiile în care nicio altă formaţiune nu a făcut nominalizări pentru şefia acestui for.

1564 afișări
Imaginea articolului Călin Popescu Tăriceanu Tăriceanu, reales preşedinte al Senatului

Călin Popescu Tăriceanu candidează de unul singur pentru şefia Senatului (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Din cele 127 de voturi valabil exprimate, 87 au fost favorabile, iar 40 contra.

Senatorii prezenţi au aplaudat anunţul făcut de decanul de vârstă, Leon Dănăilă.

Călin Popescu Tăriceanu candidează de unul singur pentru şefia Senatului

Senatorii au început la ora transmiterii acestei ştiri procedura de alegere a preşedintelui acestei camere a Legislativului, candidat unic fiind Călin Popescu Tăriceanu, propus de liderul grupului parlamentar al PSD, Şerban Nicolae.  

''Grupul parlamentar al PSD din Senat îl propune pe Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu pentru funcţia de preşedinte al Senatului'', a spus Şerban Nicolae.

PNL, USR, PMP şi UDMR nu au făcut propuneri, liderul senatorilor UDMR precizând că reprezentanţii partidului susţin candidatura lui Tăriceanu.

Votul este secret, cu buletin de vot.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici