Camera Deputaţilor a lansat o licitaţie pentru achiziţionarea a 365.000 de litri de combustibili auto

Camera Deputaţilor a lansat o licitaţie pentru achiziţionarea, pe bază de carduri, a 365.000 litri de combustibili auto necesari pentru anul 2019, cu o valoare estimativă fără TVA de până la 2.500.000 lei. Furnizorii interesaţi pot depune ofertele până pe 25 februarie, ora 15:00.

383 afișări
Imaginea articolului Camera Deputaţilor a lansat o licitaţie pentru achiziţionarea a 365.000 de litri de combustibili auto

Camera Deputaţilor a lansat o licitaţie pentru achiziţionarea a 365.000 de litri de combustibili auto

„Pentru anul 2019 este necesar a se achiziţiona combustibili auto alimentaţi pe bază de carduri care să permită alimentarea autovehiculelor din dotarea Camerei Deputaţilor la staţiile de distribuţie ale furnizorului, funcţie de motorizare, cu: benzină fără plumb toate sortimentele; motorină toate sortimentele; ad blue toate sortimentele”, se arată în anunţul publicat pe SEAP.

De asememenea, va exista posibilitatea prelungirii contractului pentru o perioadă de maxim patru luni în anul 2020, „pentru a evita discontinuităţile privind achiziţia de combustibili auto la începutul anului”.

Valoarea totală estimată pentru achiziţia de combustibili auto variază între 1.841.176,47 lei şi 2.454.840,34 lei.

Camera Deputaţilor a estimat cantitatea necesară de combustibili auto pentru anul 2019 în 365.000 de litri, astfel:

„1. Benzină CO 95 sau echivalent 90.000 litri,
2. Benzină CO 98 sau echivalent 90.000 litri,
3. Motorină Standard sau echivalent 95.000 litri,
4. Motorină Super sau echivalent 90.000 litri +,
5. Ad blue 100”.

Cardurile vor fi emise gratuit pentru fiecare autovehicul comunicat de către achizitor pe întreaga perioadă de desfaşurare a contractului; Alimentarea cardurilor trebuie să poată fi făcută „on line” în maximum o oră de la solicitarea reprezentantului desemnat de către achizitor, de câte ori este necesar, pentru fiecare card în parte.

Printre cerinţele enumerate, furnizorul va trebui să transmită până la data de 5 a fiecărei luni un raport centralizat detaliat cu privire la cantitatea de combustibili auto consumată.

„Furnizorul va permite achizitorului (Camera Deputaţilor) acces permanent -on line-, prin mijloace de telecomunicaţie electronică parolată, la baza de date a acestuia referitoare la valoarea disponibilă existentă la un moment dat pe cardurile eliberate, la sortimentele şi cantităţile de combustibili auto alimentate, la data şi ora alimentării precum şi staţia în care s-a făcut alimentarea autovehiculelor din parcul propriu. Furnizorul va transmite, până la data de 5 a lunii calendaristice următoare alimentărilor, un raport-centralizator detaliat, prezentat pe suport de hârtie/suport electronic, pentru perioada -prima zi ÷ ultima zi- din lună privind alimentările cu carburant auto pentru fiecare autovehicul. Raportul-centralizator se anexează la factură”, se mai arată în caietul de sarcini al concursului.

De asemenea, ofertantul trebuie să deţină pe întreg teritoriul României o reţea de distribuţie cu decontare pe baza cardurilor.

„În reţeaua de distribuţie comunicată în ofertă vor fi specificate staţiile de distribuţie proprii, iar pentru celelalte staţii de distribuţie incluse în reţea, indiferent de forma juridică vor fi acceptate oferte doar sub formă de asociere sau subcontractare. În întreaga reţea comunicată, preţurile cu amănuntul nu pot diferi cu mai mult de ±5% faţă de preţurile de referinţă comunicate de ofertant”, se mai arată în anunţul cu privire la licitaţie.

Preţul de achiziţie al carburanţilor, potrivit anunţului publicat pe SEAP, va fi cel valabil în staţiile de distribuţie de carburant ale furnizorului în momentul alimentării.

Licitaţia este deschisă până pe 25 februarie, ora 15:00, timp în care furnizorii interesaţi de colaborare cu Camera Deputaţilor pot trimite ofertele. Criteriul de atribuire se referă la cel mai bun raport calitate-preţ. Finanţarea de combustibili auto pentru Camera Deputaţilor se va face din fondurile bugetare ale statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici