Camera Deputaţilor cumpără bilete de avion de 2,5 milioane lei

Camera Deputaţilor a lansat un anunţ de participare la o licitaţie deschisă în vederea achiziţionării serviciilor de transport aerian pentru deputaţi în anul 2018, valoarea estimată a contractului fiind de aproximativ 2,5 milioane de lei, fără TVA.

133 afișări
Imaginea articolului Camera Deputaţilor cumpără bilete de avion de 2,5 milioane lei

Camera Deputaţilor cumpără servicii de transport aerian pentru 2018 de 2,5 milioane lei

Astfel, Camera Deputaţilor vrea să achiziţioneze servicii de transport aerian pentru deputaţi, curse regulate, pe toate rutele naţionale interne, operabile de către companii aeriene la acest moment, defalcate pe 8 loturi, pentru perioada 01 mai 2018 – 31 decembrie 2018, cu posibilitatea prelungirii până la 30 aprilie 2019.

Potrivit anunţului de participare, valoarea estimată a contractului pentru perioada mai-decembrie 2018 este de 2.422.932,37 lei, fără TVA. În cazul unei posibile suplimentări a contractului până la data de 30 aprilie 2019, valoarea maximă estimată a contractului este de 3.634.398,57 lei fără TVA.

Autoritatea contractantă îşi rezervă dreptul de a încheia un singur contract pentru unul, două, mai multe sau 8 loturi, în situaţia în care acelaşi ofertant va fi desemnat câstigator pentru unul, două, mai multe sau toate cele 8 loturi, se menţionează în anunţ.

Potrivit anunţului, serviciile de transport aerian vor fi defalcate pe 8 loturi astfel: Lot 1 – Bucureşti-Cluj Napoca-Bucureşti; Lot 2 – Bucureşti-Iaşi-Bucureşti; Lot 3 – Bucureşti-Oradea-Bucureşti; Lot 4 – Bucureşti-Satu Mare-Bucureşti; Lot 5 – Bucureşti-Sibiu-Bucureşti; Lot 6 – Bucureşti-Suceava-Bucureşti; Lot 7 – Bucureşti-Timişoara-Bucureşti; Lot 8 – Bucureşti-Constanţa-Bucureşti.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Fondurile sunt asigurate de la bugetul de stat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici