Camera Deputaţilor cumpără sute de scaune din piele şi zeci de măsuţe de cafea

Camera Deputaţilor a lansat în SEAP o licitaţie pentru achiziţionarea de mobilier. Deputaţii cumpără 262 de scaune din piele naturală, o canapea şi două fotolii din piele, precum şi 40 de măsuţe de cafea. Valoarea estimată este de aproape 1,3 milioane de lei.

452 afișări
Imaginea articolului Camera Deputaţilor cumpără sute de scaune din piele şi zeci de măsuţe de cafea

Camera Deputaţilor cumpără sute de scaune din piele şi zeci de măsuţe de cafea

Camera Deputaţilor cumpără 262 de scaune din piele naturală tratată antibaccterian şi antiviral, clasa Premium. Scaunele trebuie să suporte o greutate de 150 de kilograme. Structura ţesutului şi a spătarului să fie confecţionată din placaj mulat de 18-20 mm grosime, să urmeze exact linia corpului, oferind unb suport uniform pentru reducerea stresului în punctele de presiune, oferind confort şi ergonomie. Şezutul şi spătarul trebuie să fie din spumă poliuretamică, pentru un confort sporit în desfăşurarea unei activităţi îndelungate.

De asemenea, Camera Deputaţilor achiziţionează şi un set format din canapea cu două fotolii de piele şi o măsuţă de cafea, 20 de mese de şedinţă şi 20 de biblioteci. Totodată, sunt licitate şi 40 de măsuţe de cafea cu sticlă fume securizată şi picioare din alamă.

Valoarea totală estimată este de 1.299.159,33 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 iunie.

„Este foarte important ca achiziţia acestor produse să fie făcută la timp, ţinând cont de faptul că o parte din mobilier este necesar pentru eficientizarea mobilierului achiziţionat în anul 2022 la Conferinţa Plenipotenţialilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor”, se menţionează în caietul de sarcini al licitaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici