Camera Deputaţilor nu a avut cvorum la votul cererilor privindu-i pe Năstase şi Mitrea

Camera Deputaţilor nu a avut cvorum, marţi, la votul asupra cererilor de începere a urmăririi penale a lui Adrian Năstase şi Miron Mitrea, exprimându-şi votul doar 208 deputaţi.

29 afișări
Imaginea articolului Camera Deputaţilor nu a avut cvorum la votul cererilor privindu-i pe Năstase şi Mitrea

Deputaţii PSD Miron Mitrea şi Adrian Năstase (Imagine: Mediafax Foto)

Anunţul a fost făcut de chestorul Camerei, Kelemen Hunor.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, anunţase anterior votului că pentru a se întruni cvorumul era necesară prezenţa a 220 de deputaţi.

Deputaţii s-au exprimat, marţi, prin vot secret, cu bile, asupra solicitărilor DNA de începere a urmăririi penale a social-democraţilor Miron Mitrea şi Adrian Năstase.

Deşi au fost prezenţi în sală, Năstase şi Mitrea nu şi-au exprimat votul. De asemenea, nici soţia lui Mitrea, care este deputat PSD, nu şi-a exprimat votul.

Miron Mitrea a declarat că nu-i "pică" bine situaţia votului din Camera Deputaţilor asupra cererii DNA de avizare a începerii urmăririi penale a sa.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liberalul Bogdan Olteanu, a anunţat că va convoca Biroul Permanent al Camerei pentru a decide procedura de urmat în cazul solicitărilor DNA de începere a urmăririi penale a lui Miron Mitrea şi Adrian Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici