Cameră: PNL va avea de la 1 februarie 2015 un singur grup parlamentar şi un singur lider de grup

Secretarul Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a precizat, miercuri, după şedinţa Biroului Permanent al acestui for, că PNL va avea, începând cu 1 februarie 2015, un singur grup parlamentar şi un singur lider de grup, până la acel moment grupurile PNL şi PDL urmând să funcţioneze separat.

391 afișări
Imaginea articolului Cameră: PNL va avea de la 1 februarie 2015 un singur grup parlamentar şi un singur lider de grup

Cameră: PNL va avea de la 1 februarie 2015 un singur grup parlamentar şi un singur lider de grup (Imagine: Mediafax Foto)

”Există o scrisoare din partea Comisiei de Regulament privind grupurile parlamentare PDL şi PNL. S-a luat decizia ca să se încadreze în cheltuielile legale şi, până când dânşii îşi definitivează, deci credem că până în februarie, o să meargă separat, cu două grupuri, dar - a specificat preşedintele Camerei - să se încadreze în cheltuieli, ca şi când ar fi un singur partid, conform deciziei Tribunalului”, a spus, miercuri, secretarul Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

”Din momentul acesta pot să meargă pe două grupuri, iar de la 1 februarie o să fie un singur grup, cu un singur reprezentant al grupului”, a mai adăugat Ciolacu.

Tribunalul Bucureşti a admis, pe 6 octombrie, cererea privind fuziunea prin contopire a Partidului Naţional Liberal (PNL) cu Partidul Democrat Liberal (PDL), noua formaţiune urmând să se numească PNL. Prin aceeaşi decizie s-a dispus şi radierea celor două partide politice care au fuzionat, respectiv a PDL şi a PNL, din Registrul special.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici