Când vrea Nicuşor Dan ca Alianţa USR-PLUS să prezinte candidatul la Primăria Capitalei

  • Nicuşor Dan a anunţat că va propune ca alianţa USR-PLUS să prezinte candidatul comun pentru Primăria Generală a Capitalei pe data de 30 martie
  • El a precizat că militează, de peste un an, să existe un candidat unic al Opoziţiei
529 afișări
Imaginea articolului Când vrea Nicuşor Dan ca Alianţa USR-PLUS să prezinte candidatul la Primăria Capitalei

Nicuşor Dan ar vrea ca Alianţa USR-PLUS să prezinte pe 30 martie candidatul la Primăria Capitalei

„Astăzi (duminică - n.r.) mă întâlnesc din nou cu candidatul PLUS, Vlad Voiculescu. Sper să avansăm negocierile pentru stabilirea candidatului unic al Opoziţiei la Primăria Capitalei. Militez pentru a avea un candidat unic al Opoziţiei de peste un an de zile. Miile de bucureşteni cu care am stat de vorbă pe stradă în ultimele săptămâni aşteaptă din partea noastră să le dăm o soluţie certă anti-Firea şi anti-PSD. S-au scurs două săptămâni de la ultima întâlnire cu candidatul PLUS, aştept astăzi un răspuns la propunerea făcută de mine la acea întalnire”, a scris Nicuşor Dan, duminică, pe Facebook.

El a venit cu o propunere privind calendarul desemnării candidatului comun al Alianţei USR-PLUS.

„Astăzi mai fac un pas şi vin cu o propunere clară de acţiuni şi un calendar, pentru ca în maximum cinci săptămâni de azi înainte să avem stabilit candidatul comun.

1. 25 februarie-8 martie: realizarea a trei dezbateri la trei televiziuni cu audienţe relevante pe Municipiul Bucureşti. Formatul dezbaterilor şi moderatorul-jurnalist să fie stabilite în primele zile ale săptămânii următoare, în comun, de echipele noastre.

2. În paralel cu dezbaterile televizate, constituirea unei echipe de sociologi de prestigiu, independenţi, agreaţi de ambele părţi, care să determine cea mai relevantă metodologie, transparentă şi auditabilă de sondare a publicului bucureştean. De asemenea, această echipă ştiinţifică va propune casele de sondaje din care să o alegem împreună pe cea care va conduce cercetarea sociologică.

3. 9-29 martie: realizarea cercetării sociologice după metodologia stabilită de echipa de sociologi agreaţi de ambele părţi şi publicarea rezultatelor.

4. 30 martie: prezentarea candidatului comun.

5. 1 aprilie: începerea strângerii de semnături.

Suntem pe ultima sută de metri şi sper din adâncul inimii că oamenii politici ai Opoziţiei vor fi de data asta de partea bucureştenilor. Vă ţin la current!”, a conchis Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici