Candidatul PSD-PNL, Cătălin Cîrstoiu: Bucureştiul suferă de cancer. Îl putem face sănătos

Candidatul susţinut de PNL şi PSD la Primnăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, susţine că Bucureştiul suferă de cancer: „Împreună vom învinge un oraş bolnav şi îl vom face sănătos”.

414 afișări
Imaginea articolului Candidatul PSD-PNL, Cătălin Cîrstoiu: Bucureştiul suferă de cancer. Îl putem face sănătos

Candidatul PSD-PNL, Cătălin Cîrstoiu: Bucureştiul suferă de cancer. Îl putem face sănătos

Cătălin Cîrstoiu a spus, miercuri, că până acum nu a avut carieră politică, dar că astăzi e momentul în care alianţa celor mai mari două partide din România scoate un produs: candidatul la primaria generală.

„Ca medic am ajuns la concluzia, având un simţ civic faţă de comunitatea în care trăiesc, că sănătatea nu se rezumă strict la acele manevre pe care le omul le găseşte în spital. Sănătatea merge dincolo de asta pentru că sănătatea pacienţilor e influenţată de tot ce înseamnă sănătatea unui aer curat, înseamnă sănătatea unui transport public eficient, a unei infrastructuri rutiere efeciente, înseamnă sănătatea dată de un mediu cald, un mediu propice, în care la Primăria generală a Capitalei orice cetăţean nu îşi cere drepturile, ci şi le găseşte în mod fundamental”, a declarat Cătălin Cîrstoiu.

El susţine că noul primar general trebuie să dea viziune oraşului, „care funcţionează după o lege veche, să statueze principiile de organizare şi să reprezinte cu eleganţă şi abnegaţie acest oraş”.

„Una din obligaţiile mele faţă de pacienţii mei a fost să asigur tratamentul unor boli grave, cancerul. Şi am făcut-o, zic eu, avem cel mai modern buncăr de radioterapie care există în Europa de Est, în scurt timp va fi functional. Uitându-mă la acest oraş, am văzut că probabil, prin diverse elemente de diagnostic, are aceeaşi boală, boala asta care m-a obsedat multă vreme. În faţa dumneavoastră aveţi un supravieţuitor al acestei boli. Sigur, făcându-vă această mărturisire care pentru mine e puţin dureroasă, că împreună vom învinge un oraş bolnav şi îl vom face sănătos”, a adăugat el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici