Candidatura lui Geoană, anunţată oficial la 14 mai

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, luni, că BPN a convocat Consiliul Naţional în data de 14 mai, când va fi propusă şi candidatura lui Mircea Geoană la Preşedinţie, care urmează să fie validată de Congres.

15 afișări
Imaginea articolului Candidatura lui Geoană, anunţată oficial la 14 mai

Preşedintele PSD Mircea Geoană (Imagine: Mediafax Foto)

Năstase a spus că Biroul Permanent Naţional al PSD a convocat Consiliul Naţional pe data de 14 mai, când se vor prezenta şi candidaţii partidului la alegerile europarlamentare.

El a menţionat că la Consiliul Naţional se va face şi o propunere oficială privind candidatura liderului partidului, Mircea Geoană, la alegerile prezidenţiale, candidatură ce urmează să fie aprobată oficial, statutar, cu prilejul unui Congres ulterior.

Întrebat de ce PSD îşi va lansa candidaţii la Parlamentul European atât de târziu în raport cu PNL şi PDL, Năstase a răspuns: "Nu trebuie să ne îngrămădim cu toţii ca de ziua Victoriei să lansăm candidaţii. Nu pierdem startul".

Năstase a mai afirmat că datele ultimelor sondaje, care arată o rată a absenteismului la vot de peste 50%, sunt îngrijorătoare, iar PSD trebuie să îşi mobilizeze proprii simpatizanţi şi votanţi.

"Dacă nu vor veni votanţii altor partide la vot, va fi bine, dar dacă nu vor veni votanţii PSD, va fi rău", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici