Candidatura lui Viorel Cataramă la Primăria Capitalei, susţinută de PNL Sector 2

Preşedintele PNL Sector 2, Anca Boagiu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că organizaţia a decis în Biroul Politic susţinerea candidaturii liberalului Viorel Cataramă în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei.

380 afișări
Imaginea articolului Candidatura lui Viorel Cataramă la Primăria Capitalei, susţinută de PNL Sector 2

Candidatura lui Viorel Cataramă la Primăria Capitalei, susţinută de PNL Sector 2

"Domnul Cataramă este membru al PNL Sector 2 şi pe regulamentele noastre, înainte de a-şi lansa o candidatură, consultă organizaţia din care face parte, şi da, organizaţia îl susţine. PNL Sector 2 îl susţine pe domnul Cataramă în demersul său de a intra în competiţia internă pentru Primăria Generală a Capitalei şi evident cursa finală", a afirmat, pentru MEDIAFAX, Anca Boagiu.

Prim-vicepreşedintele PNL Sector 2, Viorel Cataramă, a anunţat, pe 6 mai, la şedinţa PNL Bucureşti, că vrea să candideze din partea liberalilor pentru funcţia de primar general al Capitalei.

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a declarat, cu privire la anunţul lui Viorel Cataramă privind intenţia de a candida la Primăria Capitalei, că trebuie văzute care vor fi toate opţiunile din partid şi făcută apoi o evaluare în baza unor criterii obiective.

Citeşte şi: Selfie la Cotroceni

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici