Candidează Traian Băsescu la Primăria Capitalei? Iată ce spune un lider PMP

  • PNL şi USR nu trebuie să subestimeze capacitatea PMP de a se mobiliza în campania electorală din marile oraşe, a spus vicepreşedintele PMP, Ion Cupă
  • Acesta a declarat că există posibilitatea ca Traian Basescu să intre în competiţia pentru Primăria Capitalei
851 afișări
Imaginea articolului Candidează Traian Băsescu la Primăria Capitalei? Iată ce spune un lider PMP

Traian Băsescu

PNL şi USR nu trebuie să subestimeze capacitatea PMP de a se mobiliza în campania electorală din marile oraşe, mai ales dacă Traian Basescu va intra în competiţia pentru Primăria Capitalei, a declarat, miercuri, vicepreşedintele PMP, Ion Cupă.
 
„PNL şi USR nu trebuie să subestimeze capacitatea PMP de a se mobiliza în campania electorală din marile oraşe, mai ales dacă Traian Basescu va intra în competiţia pentru Primăria Capitalei. Luăm tot mai serios în calcul candidatura preşedintelui de onoare al PMP, Traian Băsescu, la funcţia de Primar General al capitalei. Aceasta ar crea un efect de contagiune pozitivă în toate organizaţiile din ţară. Nimeni nu trebuie să subestimeze forţa de mobilizare a partidului nostru peste tot în marile oraşe, dar nu numai, mai ales dacă Traian Băsescu va intra direct în bătălia electorală”, a declarat deputatul Ion Cupă, vicepreşedinte naţional al PMP.
 
PMP atrage atenţia PNL şi USR asupra pericolului risipirii voturilor dreptei în favoarea PSD, în cazul candidaturilor multiple.
 
„Dacă se merge pe drumuri individuale la listele de candidaţi, noi cei de la PMP nu vom ezita să valorificăm toate atuurile pe care le avem, şi în Craiova şi în judeţul Dolj, pentru a obţine un rezultat cât mai bun” - a conchis Ion Cupă, preşedintele PMP Dolj.
 
Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat că dacă lucrurile nu se vor clarifica pe partea dreaptă a politicii în privinţa candidaturii la Primăria Capitalei, el este dispus să îşi asume candidatura din partea PMP. „Nu o să îmi las partidul”, a spus Băsescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici