Cântăreţul Aurelian Temişan renunţă şi el la candidatură

Cântăreţul de muzică uşoară Aurelian Temişan renunţă la candidatura pentru Camera Deputaţilor din partea PRM, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, vicepreşedintele PRM Lucian Bolcaş.

68 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Aurelian Temişan renunţă şi el la candidatură

Cântăreţul Aurelian Temişan renunţă şi el la candidatură (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit lui Bolcaş, Aurelian Temişan a anunţat conducerea PRM că nu mai poate să candideze în alegerile parlamentare deoarece are un contract cu un post de televiziune.

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor anunţase, săptămâna trecută, că Aurelian Temişan urma să candideze pentru un mandat de parlamentar din partea PRM, într-un colegiu din Capitală.

Conform lui Lucian Bolcaş, nici actriţa Oana Zăvoranu şi nici Aurelian Temişan nu vor mai figura pe listele electorale ale PRM, care urmează să fie depuse marţi la Biroul Electoral Municipal.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici