Liderii PSD, PNL şi UDMR vor discuta miercuri capitolele economic şi justiţie din programul de guvernare

  • Liderii PSD, PNL şi UDMR vor discuta miercuri capitolele economic şi justiţie din programul de guvernare, anunţă liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu.
  • El militează pentru introducerea cotei progresive de impozitare, precum şi pentru impozitarea marilor averi.
298 afișări
Imaginea articolului Liderii PSD, PNL şi UDMR vor discuta miercuri capitolele economic şi justiţie din programul de guvernare

Liderii PSD, PNL şi UDMR vor discuta miercuri capitolele economic şi justiţie din programul de guvernare

Am vorbit foarte mult pe structurarea programului de guvernare. Vom începe mâine (miercuri - n.r.) discuţiile pe fiecare capitol în parte. Din punctul nostru de vedere, programul de guvernare ar trebui (să fie - n.r.) cu măsuri pe termen scurt şi măsuri pe termen mediu. Cumva conceput ce măsuri se iau pentru creşterea nivelului de trai până în martie şi depăşirea iernii, fiindcă toţi românii sunt afectaţi de criza energetică şi de pademie. Restul programului de guvernare până la finele anului 2024”, declară Marcel Ciolacu.

El afirmă că împărţirea ministerelor va ţine cont de ponderea parlamentară.

De asemenea, Ciolacu anunţă că miercuri echipele de negociere vor discuta capitolele economic şi Justiţie.

Cred că la ora 12 va fi o discuţie pe capitolul justiţie. O să începem pe capitolul economic-finanţe, cum e şi normal, să vedem ce e sustenabil până la sfârşitul anului. (...) Am văzut cum a funcţionat justiţia fără SIIJ şi vedem cum funcţionează cu SIIJ. Bine ar fi să găsim o soluţie să o facem şi mai funcţională”, adaugă liderul PSD.

Totodată, el militează pentru introducerea cotei progresive de impozitare, precum şi pentru impozitarea marilor averi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici