Carantinarea Bucureştiului. Primarul Sectorului 6 anunţă ce măsuri va lua pentru a evita această măsură

  • Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat ce măsuri va lua pentru a evita intrarea Bucureştiului în carantină.
  • Vor fi controale mult mai stricte în marile centre comerciale şi vor fi mutate în mediul online diferite activităţi.
888 afișări
Imaginea articolului Carantinarea Bucureştiului. Primarul Sectorului 6 anunţă ce măsuri va lua pentru a evita această măsură

Decizia a fost luată în urma întâlnirii de luni pe care toţi primarii sectoarelor au avut-o cu premierul Florin Cîţu şi cu şeful DSU, Raed Arafat. Primarul Ciprian Ciucu susţine că autorităţile au propus o serie de măsuri pe termen scurt.

„În circa 2-3 luni vor ajunge milioane de doze de vaccin în ţară, important este să trecem cu bine şi fără carantinare acestă perioadă. Nu mai este mult, trebuie doar să fim cu toţii mai responsabili! Pe fondul unei slabe conformări a unor terase/ restaurante/ cluburi de a respecta restricţiile, este posibil ca guvernul să reducă numărul avertismentelor şi să treacă direct la suspendarea activităţii lor pe o perioadă determinată”, a spus Ciucu.

Primăriile de sector vor implementa propriile măsuri anti-Covid.

„Vom întări controalele pe care poliţia locală le face în principalele centre comerciale. Acestea au lăsat garda jos, iar scanarea temperaturii este o măsură venită să-i descurajeze pe aceia care au deja temperatură de a se duce în mall-uri/ centre comerciale. Vom direcţiona cât mai mult interacţiunea cu Primăria Sectorului 6 către mediul online”, a precizat primarul Ciprian Ciucu.

Edilul şef a mai anunţat că în zilele următoare vor fi implementate măsuri pentru a uşura interacţiunea online cu Primăria Sectorului 6 şi cu instituţiile subordonate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici