Cărbunaru, despre organizarea alegerilor parţiale: Vom anunţa decizia în perioada următoare

În şedinţa Guvernului de miercuri a fost prezentată informarea AEP, care ceruse Executivului să comunice când va organiza alegeri parţiale, dar nu a fost luată o decizie. „În perioada următoare Guvernul îşi va anunţa decizia”, spune Dan Cărbunaru.

166 afișări
Imaginea articolului Cărbunaru, despre organizarea alegerilor parţiale: Vom anunţa decizia în perioada următoare

Dan Carbunaru, Facebook

„Pot să vă confirm că în cadrul şedinţei de Guvern a fost prezentată informarea AEP în legătură cu localităţile unde este nevoie de organizarea de alegeri şi în perioada următoare Guvernul îşi va anunţa decizia”, spune purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

El a refuzat să răspundă declaraţiilor unor lideri politici, care au criticat Guvernul că nu organizează alegeri parţiale.

„La acest moment, potrivit comunicărilor transmise de instituţiile prefectului, la solicitarea Autorităţii Electorale Permanente şi a informaţiilor afişate pe Portalul instanţelor de judecată, sunt întrunite condiţiile pentru organizarea alegerilor parţiale pentru funcţia de primar în 50 de circumscripţii electorale, cu 14 în plus faţă de informarea iniţială, iar pentru consiliul local într-o circumscripţie electorală. (...) Vă adresăm rugămintea de a ne comunica data la care Guvernul intenţionează să organizeze alegerile locale parţiale”, potrivit informării AEP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici