Care sunt cei trei miniştri din cabinetul Tudose în care "are speranţe" preşedintele Klaus Iohannis

Preşedintele Iohannis a transmis miercuri, în cadrul reuniunii cu ambasadorii români, că având un ministru delegat pentru Afaceri Europene "tânăr" şi un ministru de Externe "cu multă experienţă", "renaşte speranţa unei abordări serioase", el subliniind că are "are speranţe" şi cu ministrul Ţuţuianu.

2897 afișări
Imaginea articolului Care sunt cei trei miniştri din cabinetul Tudose în care "are speranţe" preşedintele Klaus Iohannis

"Acum, cu un nou şi tânăr ministru delegat şi un ministru de externe cu multă experienţă, parcă a renăscut speranţa unei continuităţi şi unei abordări serioase", a transmis preşedintele Klaus Iohannis în cadrul discursului ţinut în faţa ambasadorilor, făcând referire la ministrul pentru Afaceri Europene Victor Negrescu şi ministrul Afacerilor Externe Teodor Meleşcanu.

De asemenea, şeful statului a afirmat că "are speranţe" şi cu ministrul Apărării Adrian Ţuţuianu, despre care a spus că "pare hotărât" să pună în aplicare înzestrarea Armatei Române, folosind cei 2% din PIB alocaţi în 2017 domeniului apărării.

"România face parte din grupul restrâns de state membre care s-au decis să aloce 2% din PIB pentru cheltuielile de apărare. Şi aici am speranţe cu noul ministru al Apărării, care pare a fi foarte hotărât în a pune în practică această chestiune, împreună, desigur, cu premierul", a mai spus Iohannis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici